Bulvár

Csaknem száz kerékpárt regisztráltak

Csaknem száz kerékpárt regisztráltak

2017. április 5., szerda
Csaknem száz kerékpárt regisztráltak

A szegedi rendőrök a BikeSafe program keretében 92 biciklit vizsgáltak át, majd vettek nyilvántartásba az ingyenes kerékpár-regisztráció alkalmával. A kampány májusban folytatódik - írja a police.hu.

A BikeSafe vagyonvédelmi program legfőbb célja, a kétkerekűek legfontosabb adatainak és fotóinak nyilvántartásba vételével a bűncselekmények megelőzése, az eltulajdonított kerékpárok azonosításának, a lopások felderítésének elősegítése. A Szegedi Rendőrkapitányság április 3-ára ingyenes kerékpár-regisztrációt hirdetett. A négy órában 92 biciklitulajdonos kérte járművének nyilvántartásba vételét. A rendőrök a kötelező tartozékok ellenőrzését követően regisztrálták a kerékpárokat. Ehhez elengedhetetlen volt a tulajdonos részéről a személyazonosító igazolvány, valamint a bicikli tulajdonjogát igazoló irat bemutatása. A nyilvántartásba vételt követően a járműre egy biztonsági matrica került jól látható helyre. A rendőrök legközelebb május 26-án 14 és 18 óra között, a Szegedi Rendőrkapitányság épületében (6722 Szeged, Párizsi körút 16-22.) várják kerékpár-regisztrációra a biciklitulajdonosokat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.