Bulvár

Balesetek sokaságához riasztották a rendőröket szerdán

Balesetek sokaságához riasztották a rendőröket szerdán

2017. április 20., csütörtök
Balesetek sokaságához riasztották a rendőröket szerdán
baleset_17-04-20

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában tizennégy anyagi kárral járó baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök - írja a police.hu.

Hátramenet közben autóbusznak ütközött egy gépkocsi április 19-én kora délután Csongrádon. A balesetben senki nem sérült meg. Anyagi kárral járó baleset történt április 19-én reggel az M5-ös autópálya Budapest felé vezető oldalán, a 155-ös kilométerszelvényben. Egy személyautó sofőrje nem az útviszonyoknak megfelelően választotta meg járműve sebességét, ezért fékezése ellenére az előtte haladó gépkocsinak ütközött, majd a szalagkorlátnak sodródott. Járművel a forgalmi, az időjárási és látási viszonyoknak, továbbá az útviszonyoknak megfelelően kell közlekedni, figyelemmel kell lenni a jármű sajátosságaira, az utasokra és a rakományra!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.