Bulvár

Az Erzsébet ligetben tartotta rendőrnapi programjait a Csongrád megyei rendőrség

Az Erzsébet ligetben tartotta rendőrnapi programjait a Csongrád megyei rendőrség

2017. április 30., vasárnap
Az Erzsébet ligetben tartotta rendőrnapi programjait a Csongrád megyei rendőrség
rendorsegi_nap

A szegedi Erzsébet ligetben tartotta rendőrnapi programjait a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság. A rendezvényre több ezren látogattak ki.

Minden korosztály számára kínált érdekességet az április 29-én tartott program. A technikai bemutatók során a szolgálati járművekkel, köztük autókkal, motorokkal, sőt a rendőrségnél használt hajóval is megismerkedhettek az érdeklődők - írja a police.hu. A fegyverbemutató a kicsiket és a nagyokat is egyaránt vonzotta, akinek volt bátorsága, kipróbálhatta a gyakorláshoz használt testvédő protektorokat. Az ügyesebbek pedig tapadókorongos lövedékkel, a kiképzők segítségével, lőhettek is. A krimináltechnikai standon ujj és tenyérlenyomat készült, míg a bűn- és balesetmegelőzési szakembereknél, különféle játékos feladatok során ismerkedhettek a résztvevők a KRESZ-szabályaival vagy a vagyonvédelem fontos elemeivel. A Szegeden nagyon népszerű kerékpáros regisztrációról, a BikeSafe programról is adtak tájékoztatást a rendőrök, de a Házhoz megyünk program keretében vagyonvédelmi tanácsadással is készültek. A helyszínen a toborzás is jelen volt. A rendészeti szakgimnázium mellett a határvadászképzésről is kaphattak információt az érdeklődők.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.