Közélet

Már csalódást okozott Botka László az MSZP-ben

Már csalódást okozott Botka László az MSZP-ben

2017. március 31., péntek
Már csalódást okozott Botka László az MSZP-ben
botka_laszlo_varosi_kozgyules_16-12-16_003kf

Nem váltotta be Botka László a hozzá fűzött reményeket az MSZP számára, a legfrissebb közvélemény-kutatási adatok szerint nem növelte a párt népszerűségét a kormányváltásra szánt miniszterelnök-jelölt.

A

Magyar Idők

információi szerint nem áll jól a szegedi polgármester szénája saját pártján belül: Az MSZP által a Závecz Research intézettől megrendelt friss

közvélemény-kutatás

azt mutatja, hogy a szocialisták immár negyedik hónapja 12%-os támogatással bírnak a választókorú népesség körében, vagyis közelről sem látszik az, hogy

Botka László

egymillió új szavazót hozna, mint ahogy az az eredeti tervek között szerepelt. A várt teljesítmény elmaradása nem biztos fényes jövőt Botkának, mert bár felsorakozott mögé az elnökség és a választmány is, ettől függetlenül hivatalosan még csak jelölt a miniszterelnök-jelölti posztra, jelöltté válásához a szocialisták kongresszusi döntése szükséges. Ez a Magyar Idők szerint májusban várható, vagyis akár már a nyáron kútba eshetnek Botka László kormányfői tervei.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.