Kultúra

Külföldi sztárfellépő és az ország legnépszerűbb zenei előadói a Szegedi Egyetemi Napokon!

Külföldi sztárfellépő és az ország legnépszerűbb zenei előadói a Szegedi Egyetemi Napokon!

2017. március 27., hétfő
Külföldi sztárfellépő és az ország legnépszerűbb zenei előadói a Szegedi Egyetemi Napokon!
szegedi_egyetemi_napok

Javában zajlanak a Szegedi Egyetemi Napok előkészületei, melyre a Szegedi Tudományegyetem Egyetemi Hallgatói Önkormányzatának szervezésében április 27-28-29-én várják az érdeklődőket a Hattyas sori Sportközpont területén.

A

Szegedi Egyetemi Napok

hagyományosan a tavasz első olyan rendezvénye az egyetemen, ahol egyetemisták és nem egyetemisták közösen szórakoznak az ország legnépszerűbb zenekarainak és lemezlovasainak koncertjein.

Patai Ádám

, az EHÖK sajtófőnöke, a rendezvény sajtószóvivője elmondta, idén talán az Egyetemi Napok legszínesebb fellépőlistáját sikerült összehozniuk, annak ellenére kapkodják a bérleteket, hogy a fellépőgárda teljes listáját még nem hozták nyilvánosságra. „Igyekszünk mindig arra törekedni, hogy mindenki találjon magának olyan fellépőt, akinek a koncertjén önfeledten szórakozhat és pár estére kiszakadhat a hétköznapokból. Évről-évre külföldi előadókkal próbáljuk színesíteni a fesztiváljainkat, idén a Suniversity Days is otthont ad egynek, aki nem más, mint a brit lemezlovas,

Jonas Blue

” - mondta. A hazai zenekarok közül eddig a Quimby, a Halott Pénz, a Punnany Massif, a Margaret Island, a Cloud9+ és a Fish koncertjeit jelentették be, a DJ-k közül egyelőre Andro, Edo Denova, Metzker Viki és Lennard pörgeti majd biztosan a lemezeket. Jegyek és bérletek az SZTE Ajándékboltban, a JATE Klubban, valamint a

meex.hu

weboldalon kaphatók, további információk az esemény

Facebook

és Instagram oldalán találhatóak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.