Bulvár

Ismét az új Állatvédelmi és Állatjóléti Központra gyűjtenek a Cicamentők

Ismét az új Állatvédelmi és Állatjóléti Központra gyűjtenek a Cicamentők

2017. március 16., csütörtök
Ismét az új Állatvédelmi és Állatjóléti Központra gyűjtenek a Cicamentők
cica_kozep_fasor_002

Újra Eledelgyűjtést és Jótékonysági Plüsscicás Gyűjtést tart március 20-a és 25-e között szegedi Auchan áruházban a Szegedi Cicamentők Állatvédő Egyesülete. Az egyhetes akció célja, hogy további támogatást gyűjtsünk Szeged első Állatvédelmi és Állatjóléti Központjára.

A szervezet tavaly decemberben indította el Jótékonysági Plüsscicás Gyűjtését, hogy létrehozhassa Szeged első Állatvédelmi és Állatjóléti Központját. Ahogy Karácsony előtt, most is minden támogatónak, aki hozzájárul legalább 2000, illetve legalább 5000 forintos adománnyal a központhoz, plüsscicát adnak ajándékba, de minden segítséget örömmel fogad a szervezet. Az állatszerető támogatók segítségével eddig a központra már több mint negyedmillió forint gyűlt össze, amit ezúton is szeretnének megköszönni a szervezők. A tervezett Állatvédelmi és Állatjóléti Központ a Szegedi Cicamentők Állatvédő Egyesületéhez mérten hatalmas beruházásnak számít, létrehozása mindenképpen egy többlépcsős, hosszabb folyamat. Egy ilyen modern, jól felszerelt, egyszerre 80-100 állatnak helyet biztosító központ becsült költsége 45 millió forintra tehető. Az Állatvédelmi és Állatjóléti Központ alapvetően a talált, utcára tett állatok szükséges orvosi vizsgálatát, kezelését, ivartalanítását végezné, felkészítve őket minden szempontból az örökbe fogadásra. Emellett megyei szinten szervezné az állatvédelmi és állatjóléti munkát, képzést, továbbképzést, vizsgáztatást biztosítana az állatvédőknek, koordinálná az ismeretterjesztő munkát, és szabadidőközpontként működne.

Tavaszi gyűjtések pontos helyszíne és időpontjai

AUCHAN Áruház passzázs (Szeged, Zápor út 4.) • március 20. – 15 és 19 óra között • március 21. – 15 és 19 óra között • március 22. – 15 és 19 óra között • március 23. – 15 és 19 óra között • március 24. – 15 és 19 óra között • március 25. – 9 és 15 óra között Mindemellett az akció hetében kutya- és cicaeledel adományokat is várnak. A csomagok közvetlenül a segítségre váró állatokhoz kerülnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.