Bulvár

Ideiglenes forgalmirend-változások Csongrád megyében

Ideiglenes forgalmirend-változások Csongrád megyében

2017. március 14., kedd
Ideiglenes forgalmirend-változások Csongrád megyében
kekfeny_rendorseg_szirena

Az 1848-49-es forradalom és szabadságharc 169. évfordulója alkalmából rendezett ünnepségek miatt, Csongrád megyében Szegeden, Hódmezővásárhelyen, Makón és Csongrádon számíthatnak ideiglenes forgalomkorlátozásra a közlekedők - tájékoztat a police.hu.

Szegeden a Városháza előtt március 14-én, kedden 18 órától, március 15-én, szerdán 11 óráig a Kiss Ernő utcától a Sóhajok hídjáig parkolási tilalmat rendeltek el. A forgalmat a Városháza előtt március 15-én 10:30-tól 11 óráig zárják le a Kiss Ernő utcától a Károlyi utcáig. Hódmezővásárhelyen a nemzeti ünnepen tartott megemlékezés miatt március 15-én 9 óra 30 perctől 11 óráig ideiglenes forgalmi rend-változás lesz érvényben Hódmezővásárhely belterületén. A járművezetőknek az Andrássy út lezárására kell számítaniuk az Andrássy út-Bocskai István utca kereszteződésétől a Kossuth Lajos térig. Csongrádon szintén ünnepség miatt kell forgalomkorlátozásra számítani március 15-én 9 óra 15 perctől 11 óra 30 percig. A rendőrség a felvonulás biztosítására lezárja a Fő utcát, a Csemegi Károly utca és Szentesi utca közötti kereszteződésétől, a József Attila utca, az Iskola utca, a Kossuth tér szakaszon, a Gróf Andrássy Gyula utca és Zöldkert utca kereszteződését, a Gróf Apponyi Albert utca és a Galamb utcai kerszteződést, valamint a Szent György utca, Justh Gyula utcai kerszteződését. A Szentháromság téri, és Tempolom utca melletti parkolókat a rendezvény idejére lezárják. A Fő utcán történt zárást a Csemegi Károly és Szentesi utca kereszteződésétől a toborzó menet elhaladását követően folyamatosan feloldják, miután a menet Kossuth tér Polgármesteri Hivatal elé érkezik. Ezt követően a Kossuth teret, az Iskola utcánál zárják le, az ünnepség befejezéséig, várhatóan 11 óra 30 percig. Makón március 15-én 6 óra és 15 óra között a 43-as számú főút Csanád vezér téri körforgalma és a Kazinczy utca kereszteződése közötti szakaszán teljes zárás lesz érvényben. Az átutazó forgalom táblákkal történő terelése az alábbi útvonalakon lesz biztosítva: A Nagylak felől érkezők esetében a 43-as számú főút Erdei Ferenc téri körforgalmától – Batthyány utca – Kálvin utca közbeiktatásával a Szent János téri körforgalomig, majd ott vissza a 43-as számú főútra. A Szeged irányából érkezőknek a Széchenyi téri körforgalomtól – Csanád vezér tér – Kossuth utca – Vásárhelyi utca – Justh Gyula utca – 430. számú főút útvonalon. A rendőrség kéri a járművezetőket és az üzemeltetőket, hogy a megváltozott forgalmi rend szerint, fokozott figyelemmel közlekedjenek!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.