Bulvár

Ideiglenes befogadókat toboroz a Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesülete

Ideiglenes befogadókat toboroz a Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesülete

2017. március 5., vasárnap
Ideiglenes befogadókat toboroz a Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesülete

Az egész országból várja az ideiglenes befogadók jelentkezését a Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesülete. A szervezet már az alapítás óta az ő segítségükre támaszkodik, hiszen egyelőre még nincs telephelye, ahol el tudná helyezni a bajba jutott állatokat. Bár sikerült megvásárolni azt a kiskertet, ahol az Állatvédelmi- és Szabadidős Központ működik majd, a megnyitásához legalább egy évre lesz szükség. Addig csak az ideiglenes befogadók segíthetnek.

ideiglenes befogadok_2017

Ideiglenes befogadókat toboroz az ország egész területéről a Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesülete. Az utóbbi időben nemcsak Hódmezővásárhelyről és környékéről kap bejelentést a szervezet, hanem például Pest vagy Borsod megyéből is. A nehéz helyzetbe került, kidobott vagy éppen sérült állatoknak azonnali segítség kell, ennek a leggyorsabb és leghatékonyabb módja, ha helyben találhatnak ideiglenes, később pedig végleges otthonra. Ideiglenes befogadónak bárki jelentkezhet, aki biztonságos helyet és nyugodt körülményeket, szeretetet nyújt egy-egy kutyának vagy macskának. Az egyesület segít az ellátásban, például élelemmel, valamint az esetleges állatorvosi és szállítási költségek átvállalásával. Amennyiben valaki segíteni szeretne, de nem tud ideiglenesen állatokat befogadni, jelentkezhet önkéntesnek is, így például részt vehet a gazdikeresésben vagy további ideiglenes befogadók felkutatásában. Emellett az egyesület folyamatosan fogadja a tárgyi és pénzbeli adományokat is. Erre most különösen nagy szükség van, hiszen idén, de legkésőbb jövőre nyitja meg a szervezet az Állatvédelmi- és Szabadidős Központját, amelyhez a legapróbb segítség is számít. Bővebb információkat a szervezet Facebook oldalán, illetve a www.hmvhelyiallatvedok.eu honlapon talál, ahol jelentkezésre is lehetőség van. „A kutyáknak igenis van természetes környezetük: az emberi család.” - Csányi Vilmos

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.