Sport

Hátország: ezüstérmet szerzett a DAFC-RTE az U13-asok között

Hátország: ezüstérmet szerzett a DAFC-RTE az U13-asok között

2017. március 6., hétfő
Hátország: ezüstérmet szerzett a DAFC-RTE az U13-asok között
dafc_rte_u13

Csak a fináléban maradt alul a DAFC-RTE U13-as együttese a Csongrád megyei U13-as futsal bajnokságban.

A csoportmérkőzéseket 100-%-os teljesítménnyel abszolváló csapat a Szeged 2011, a Zsombó, az Universitas Szeged és a SZEAC Bonifert csapatát utasította maga mögé a csoportküzdelmek alatt 128 rúgott és 16 kapott góllal. A mórahalmi döntőbe a 7 csoport első helyezettje és a legjobb csoportmásodik kvalifikálta magát. A csapatok egyenes kiesés rendszerben játszottak, így két nyert mérkőzéssel a legjobb csapatok a döntőbe kerültek. Az elődöntőben a DAFC csapata a Marosmenti UFC csapatát magabiztos és harcos játékkal győzte le 2-1-re. A döntőben az erős játékerőt képviselő SZEAC Akadémia csapatával mérkőztek, ahol 4-2-es vereséget szenvedtek.

Csongrád megyei U13-as futsalbajnokság, döntő

DAFC-RTE U13 - SZEAC A 2-4

Végeredmény:

1. SZEAC A 2. DAFC-Rendőr TE 3. SZEOL SC 4. Maros-menti UFC

A csapat tagjai:

Nagy Bendegúz, Dávid Attila, Fenyvessy Bálint, Hímer Péter, Tóth Márkó, Zergényi Bálint, Mádi Olivér, Szeberényi Kristóf, Ágoston Pál, Pósa Ádám, Ilyés Áron, Földvári Ádám, Rovó Gergő, Szakál Ákos. Vezetőedző: Horváth Martin. Szakmai vezető: Terjéki Tamás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.