Bulvár

Határvadászok tettek látogatást a Tevékenység-irányítási Központban

Határvadászok tettek látogatást a Tevékenység-irányítási Központban

2017. március 2., csütörtök
Határvadászok tettek látogatást a Tevékenység-irányítási Központban
Hatarvadaszok_Tevekenyseg-iranyitasi_Kozpont

A Csongrád megyében tanuló határvadászok a képzés keretén belül látogatást tettek a megye Tevékenység-irányítási Központjában - írja a police.hu.

Az ősszel iskolapadba ült határvadász állomány betekintett a megyei főkapitányság irányítási központjába. A tanulók megfigyelhették a munkafolyamatokat. Ezek közt azt, hogy a rendőrségre érkező hívásokat hogyan kezelik, illetve miként rögzítik az osztályon dolgozó egyenruhások. Emellett a rádióforgalmazást, valamint az ügyviteli rendszerek használatát is figyelemmel kísérhették a tanulók. A képzés mellett a toborzás is folyamatos. A toborzó csoportok jelen vannak Csongrád megye különböző rendezvényein, emellett a rendőr-főkapitányságon és a városi kapitányságokon is lehetőség van a jelentkezésre. A képzés iránt érdeklődők a pályázati felhívást és a jelentkezéshez szükséges dokumentumok

ITT

tölthetőek le.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.