Bulvár

Hamarosan újabb ingyenes kutyakiképzés lesz Hódmezővásárhelyen

Hamarosan újabb ingyenes kutyakiképzés lesz Hódmezővásárhelyen

2017. március 27., hétfő
Hamarosan újabb ingyenes kutyakiképzés lesz Hódmezővásárhelyen
poraz_ket_vegen_2017

Ingyenes kutyakiképzésre várják a rosszcsont ebeket és gazdáikat április 1-jén, szombaton a hódmezővásárhelyi kutyafuttatóba. Kezdődik az idei, A Póráz Két Végén 2017 című program, amelyet a Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesülete hívott életre még tavaly az önkormányzat támogatásával. Az egész éves program, olyan gazdiknak nyújt segítséget és támogatást, akiknek problémás a kutyájuk, de arra nincs pénzük, hogy kutyaiskolába vigyék kedvencüket.

Április 1-jén, szombaton lesz az idei első ingyenes kutyakiképzés a hódmezővásárhelyi kutyafuttatóban. A Póráz Két Végén 2017 című programot a Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesülete kezdeményezte azzal a céllal, hogy olyan gazdiknak nyújtson segítséget, akik nem bírnak a kutyájukkal, de arra nincs pénzük, hogy kutyaiskolába vigyék kedvencüket. Nagyon sok esetben valaki csak azért válik meg a kutyájától, adja be menhelyre, vagy rosszabb esetben teszi utcára, mert otthon nem bírt vele. Például szétrágja a berendezéseket, ugat ok nélkül, ás a kertben vagy éppen húzza a gazdit séta közben. A program célja, hogy megelőzze ezt a problémát, vagy megoldást találjon rá. Így kevesebb lehet a kóbor állat az utcákon, illetve az ebből fakadó állatkínzások száma is csökkenhet. Az egyesület díjmentesen, Kristó Anna habilitációs kutyakiképző, szakmai vezető segítségével elméleti és gyakorlati órákat biztosít az érdeklődőknek. A legutóbbi óra is sikeres volt, sok állatbarát jelent meg kedvencével. Ebben az évben is több órát tart majd az egyesület, ezek időpontjáról a szervezet Facebook oldalán, illetve honlapján talál bővebb információt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.