Közélet

Fidelitas: A Tanácsköztársaság időszakát kívánja vissza Botka László?

Fidelitas: A Tanácsköztársaság időszakát kívánja vissza Botka László?

2017. március 29., szerda
Fidelitas: A Tanácsköztársaság időszakát kívánja vissza Botka László?
botka_laszlo_varosi_kozgyules_16-12-16_003kf

A szegedi Fidelitas az illegális és a legális vagyonszerzés különbségeire hívta fel a figyelmet az MSZP kampánya kapcsán.

"A szegedi Fidelitas a leghatározottabban elutasítja ezt a kampányszlogent, ennek a kampánynak az üzenetét, egy olyan embertől, aki a szocialista időszak alatt maga is parlamenti képviselő volt, és maga is azokból az összegekből gazdagodott meg, amit feltehetően illegálisan adtak neki, úgy, hogy nem adózott utána egy forintot sem" - közölte a szervezet. A közlemény így folytatódik: "Nekünk az az álláspontunk, hogy ha valaki tudomást szerez arról, hogy a környezetében hirtelen gazdagodás történik, feltehetően illegális bevételekből, akkor annak nem joga, hanem állampolgári kötelessége,az hogy feljelentse az illetőt. Ha pedig becsületesen szerez magának vagyont, úgy, hogy azután már adózott, milyen jogon vetnének ki rá adót még egyszer? Ezek a jelszavak, tervek időről időre felbukkannak. Emlékezzünk csak vissza

Kun Bélára

.

Botka László

ezeket az időket szeretné visszahozni?"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.