Bulvár

A Szegedi Törvényszék nevében gyűjtenek pénzt csalók "nemes célokra"

A Szegedi Törvényszék nevében gyűjtenek pénzt csalók "nemes célokra"

2017. március 17., péntek
A Szegedi Törvényszék nevében gyűjtenek pénzt csalók "nemes célokra"

A Szegedi Törvényszék felhívja a lakosság figyelmét, hogy soha semmilyen formában nem ad és adott megbízást senki számára, hogy a nevében bármilyen „nemesnek tűnő” célra pénzt gyűjtsön.

Az utóbbi napokban több bejelentés érkezett a Szegedi Törvényszékre, amely szerint ismeretlen személyek a Szegedi Törvényszékre hivatkozással, annak nevében vagy engedélyével különböző célokra (balástyai lovastanya vagy gyermekek számára) pénzt gyűjtenek - közölte honlapján a Törvényszék. A bejelentések alapján az ingatlanba becsengető(k)nél a Szegedi Törvényszék pecsétjét tartalmazó irat is megtalálható volt, azonban annak tartalma nem volt megállapítható, amikor annak átadását kérték, az ismeretlen személy(ek) azonnal távoztak. A Szegedi Törvényszék ezúton is felhívja a lakosság figyelmét, hogy soha semmilyen formában nem ad és adott megbízást senki számára, hogy a nevében bármilyen „nemesnek tűnő” célra pénzt gyűjtsön, illetve maga sem végzett soha a lakosság körében pénz vagy adomány gyűjtést. A Szegedi Törvényszék a bejelentéseket a Szegedi Rendőrkapitányságra továbbította és ezúton kéri a lakosságot, ha ilyen jellegű megkereséssel találkoznak haladéktalanul értesítsék a rendőrséget.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.