Bulvár

A rendőrség hat esetben intézkedett az állami rendezvény helyszínén

A rendőrség hat esetben intézkedett az állami rendezvény helyszínén

2017. március 15., szerda
A rendőrség hat esetben intézkedett az állami rendezvény helyszínén

A rendőrség hat esetben intézkedett szerdán Budapest belvárosában, a március 15-ei állami rendezvény helyszínén, illetve annak közelében - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság a Magyar Nemzeti Múzeumnál tartott díszünnepség után a rendőrség honlapján.

A közlemény szerint a rendőrök öt esetben hét emberrel szemben garázdaság elkövetésének gyanúja, egy esetben pedig egy emberrel szemben szabálysértés miatt intézkedtek. A rendőrség a nap folyamán frissítette közleményét, amelyben részletesen beszámolt azokról az esetekről, ahol rendőri intézkedésre volt szükség. A Múzeum körúton délelőtt a 60 éves budapesti S. Lajos szóváltásba keveredett egy 70 éves nővel, és a vita hevében vállon ütötte. A nő az ütés következtében elesett és könnyű sérülést szenvedett. A férfit a rendőrök a helyszínen elfogták és garázdaság gyanúja miatt előállították. Az állami ünnepség idején a Bródy Sándor utcában a 34 éves budapesti G. Bertalan megpróbált átmászni a Nemzeti Múzeum kerítésén. A rendőrök rendzavarás miatt szabálysértési feljelentést tettek ellene. Ugyancsak a Múzeum körúton egy 81 éves dunakeszi férfi, T. Imre egy zászlórúddal fejbe ütött egy 43 éves budapesti férfit. A cselekmény elkövetőjét az intézkedő rendőrök a helyszínen elfogták és garázdaság gyanúja miatt előállították. Az Együtt azt közölte az MTI-vel, hogy a párt XVI. kerületi önkormányzati képviselője és választókerületi elnöke, Vajda Zoltán volt az, akit fejbe vertek. A jászberényi 33 éves B. Illés és az 56 éves pilisszentkereszti K. Imre az Astoriánál szóváltásba keveredett és bántalmazták egymást. A két férfit előállításukat követően gyanúsítottként hallgatták ki - írta a rendőrség. A Kálvin tér és a Kecskeméti utca kereszteződésében a 62 éves budapesti Sz. Tamás és a 74 éves tatabányai F. Zoltán keveredett szóváltásba, majd bántalmazták egymást. A történtek során F. Zoltán könnyű sérülést szenvedett. Sz. Tamást a rendőrök előállították, F. Zoltánt a mentők kórházba vitték, később a rendőrök szintén gyanúsítottként hallgatták ki. A Múzeum körúton a 42 éves budapesti Sz. Adolf szóváltás után megütött egy 51 éves férfit. Az elkövetőt a rendőrök előállították és garázdaság miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.