Közélet

A jövő héten Budapestre jön a NATO-főtitkár

A jövő héten Budapestre jön a NATO-főtitkár

2017. március 17., péntek
A jövő héten Budapestre jön a NATO-főtitkár

A jövő héten Budapesten rendezik meg a NATO egy kiemelt eseményét: a NATO Transzformációs Szemináriumot (NTS), amelyen Jens Soltenberg, NATO-főtitkár is részt vesz.

A Honvédelmi Minisztérium (HM) pénteken az MTI-hez eljuttatott közleménye szerint a NATO Transzformációs Parancsnokság jövő szerdán és csütörtökön tartja szemináriumát, melynek fő témája a NATO előtt álló jelenlegi és jövőbeni biztonsági kihívások. A szemináriumon a NATO főtitkára mellett részt vesz még Simicskó István honvédelmi miniszter, Benkő Tibor vezérkari főnök, Rose E. Gottemoeller, NATO-főtitkárhelyettes, Denis Mercier, a NATO Transzformációs Parancsnokság főparancsnoka és Petr Pavel, a NATO Katonai Bizottság elnöke - közölték. A szemináriumot megelőzően, szerdán fiatal szakemberek fejtik ki véleményüket a NATO-t érintő szakmai kérdésekben a "Fiatal Szakemberek Napja" keretében - olvasható a HM közleményében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.