Bulvár

Vádemelési javaslat az apátfalvi rablóval szemben

Vádemelési javaslat az apátfalvi rablóval szemben

2017. február 14., kedd
Vádemelési javaslat az apátfalvi rablóval szemben

A Makói Rendőrkapitányság vádemelést javasol egy 27 éves férfival szemben, aki egy apátfalvi dohányboltot próbált meg kirabolni 2016. decemberében - írja a police.hu.

A gyanúsított 2016. december 7-én, valamivel 10 óra után egy késsel követelt pénzt az apátfalvi üzlet eladójától. A sértett többszöri felszólítás ellenére sem tett eleget a követelésnek, ezért a férfi távozott a dohányboltból. A bejelentést követő két órán belül a rendőrök azonosították, majd elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható személyt. Tőle az elkövetésnél használt kést lefoglalták. A makói rendőrök a férfit őrizetbe vették, akinek előzetes letartóztatását a nyomozási bíró elrendelte. A rendőrség a nyomozás befejezését követően felfegyverkezve elkövetett rablás bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt vádemelést javasol az illetékes ügyészségnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.