Bulvár

Tömegbaleset az M43-ason - Folyamatosan hallgatja meg a rendőrség a tanúkat

Tömegbaleset az M43-ason - Folyamatosan hallgatja meg a rendőrség a tanúkat

2017. február 16., csütörtök
Tömegbaleset az M43-ason - Folyamatosan hallgatja meg a rendőrség a tanúkat
Tömegbaleset az M43-ason - Két török, egy román és egy bol

Folyamatosan hallgatja meg a rendőrség a tanúkat az M43-as autópályán szerdán történt, négy halálos áldozattal járó tömegbaleset nyomozása során - tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője csütörtökön az MTI-t.

Szabó Szilvia

közölte, a rendőrség az ügyben halálos tömegszerencsétlenséget eredményező közúti baleset okozása miatt indított eljárást. Az elmúlt 24 órában, a helyszíni szemlét követően folyamatosan zajlottak a tanúkihallgatások - tudatta a százados. Hozzátette: amennyiben a sérültek állapota lehetővé teszi, a rendőrség őket is tanúként hallgatja ki. Ezzel párhuzamosan a rendőrség a baleset körülményeinek tisztázása és az események pontos rekonstruálása érdekében lefoglalta az autópálya üzemeltetőjétől az érintett szakasz forgalmát figyelő kamera felvételeit. A rendőrség igazságügyi műszaki és igazságügyi orvosszakértőt is bevont az eljárásba - közölte a szóvivő. A sztráda Románia felé vezető oldalán, a határátkelőtől mintegy egy kilométerre szerda reggel fél nyolc körül hét jármű ütközött össze: két román kamion, két román mikrobusz, egy román busz és két bolgár mikrobusz. A balesetben két török és egy román férfi, valamint egy bolgár nő halt meg, valamennyien mikrobuszban utaztak. A mentők a helyszínen tizenöt sérültet láttak el, tizenhárom embert pedig kórházba kellett vinni Szegedre és Makóra, valamennyien külföldiek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.