Kultúra

Szabó Balázs ezúttal mesékkel varázsolta el az algyőieket

Szabó Balázs ezúttal mesékkel varázsolta el az algyőieket

2017. február 1., szerda
Szabó Balázs ezúttal mesékkel varázsolta el az algyőieket
szabo_balazs_mesemondo_est015_gs

Énekes, dalszerző, zeneszerző, multiinstrumentalista, bábszínész és mesemondó – egyetlen személyt takar ez a sok elnevezés, Szabó Balázst, aki ezúttal az Algyői Teátrum közönségét bájolta el, méghozzá meséivel.

„Reggelig elhallgattalak volna Balázs!”, „Köszönöm az élményt!” – csak két közösségi oldalas bejegyzés

Szabó Balázs

algyői estje után. A Petőfi Rádió által tavaly az Év férfi előadójának választott énekes-dalszerző, mesemondó ezúttal nem a bandájával lépett színpadra, hanem egymaga, természetesen azért hangszerrel, és most nem az éneken, a dallamokon volt a hangsúly, hanem a szövegen, helyesebben a mesén. „Kicsit más lesz ez a találkozás, és állítom, hogy ezek a mesék nem csak elalváshoz valók – egy kicsit közelebb ülünk egymáshoz, emberi szóval rajzolódnak majd képei, nem lesznek levetítve sehol, csak ki-ki saját képzeletében keltheti életre hőseit” – írta mesemondó estjéről Szabó Balázs, és ígéretéhez híven humoros, csínytevős, olykor csiklandósan pajzán meséivel várta a Faluházba az érdeklődőket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.