Bulvár

Rendőrök mentettek meg egy nőt Szegeden

Rendőrök mentettek meg egy nőt Szegeden

2017. február 10., péntek
Rendőrök mentettek meg egy nőt Szegeden

Vizes ruhában, átfagyott nőt találtak a rendőrök Szegeden a Tisza-partján. A járőrök ölben vitték ki az asszonyt az ártérből, majd a rendőrautóba ültették és pokrócokkal melegítették, míg a mentők megérkeztek.

A rendőrségre február 9-én este nem sokkal fél tizenkettő előtt érkezett bejelentés, hogy egy szegedi nő ismeretlen helyre távozott otthonról, a hozzátartozók nem érik el, de úgy tudják, a Boszorkány-sziget környékén lehet - írja a police.hu. A járőrök azonnal megkezdték a Tisza árterének átvizsgálását és rövid időn belül az iszapos partszakaszon megtalálták a nőt, akinek ruhái vizesek voltak, teste átfázott, és nem tudott lábra állni. A rendőrök a nőt ölben kivitték az ártérből, majd beültették a járőrautóba, ahol pokrócokba burkolták és a mentők kiérkezéséig melegítették. A mentők éjfélkor a sérültet kórházba szállították.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.