Egyetem

Nyílt napot és szülői értekezletet tart az SZTE

Nyílt napot és szülői értekezletet tart az SZTE

2017. február 1., szerda
Nyílt napot és szülői értekezletet tart az SZTE
SZS20140401_szte_rektori_hivatal_001

Nyitott kapukkal várja a Szegedi Tudományegyetem február 4-én, szombaton 9 és 14 óra között az SZTE Rektori Hivatalban a továbbtanulás előtt álló fiatalokat, szüleiket és tanáraikat.

Az SZTE Nyílt Nap és Szülői Értekezlet lehetőséget ad a felsőoktatást érintő módosítások megismerésére, a képzések bemutatására, az alsóbb évfolyamra járó diákoknak az általános tájékozódásra, ismerkedésre a Szegedi Tudományegyetemmel. A rendezvényen az intézmény mind a 12 kara és Tanárképző Központja is képviselteti magát, így a jelentkezők közvetlenül az egyetem és a karok képviselőitől szerezhetik be a legfontosabb és legfrissebb információkat. A diákok tájékozódhatnak a hallgatói életről, a nyelvtanulási és sportolási lehetőségekről, a külföldi ösztöndíjakról és a kulturális kínálatról. A nyílt napon résztvevő középiskolások az online jelentkezési lap kitöltésében is segítséget kapnak - szervezett túrnék keretében a tanulmányi osztályok képviselői segítik lépésről – lépésre a diákokat a felvételi regisztrációban a Gazdaságtudományi Kar épületében.

A nyílt nap programja

09.00-14.00 - Tájékozódás a kari és központi standoknál - SZTE Rektori Hivatal Átrium 09.30-13.00 - A jelentkezési lap kitöltése - SZTE Gazdaságtudományi Kar 11.00-13.00 „Szülői értekezlet”: a jelentkezés benyújtásával kapcsolatos legfontosabb tudnivalókról, a tájékozódási csatornákról és lehetőségekről, valamint az SZTE-t érintő változásokról - SZTE Rektori Hivatal Díszterem

Előadók

•Prof. Dr. Karsai Krisztina, Szegedi Tudományegyetem oktatási rektorhelyettes •Bukta Péter, Oktatási Hivatal, Tájékoztatási Osztály, osztályvezető

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.