Bulvár

Négy jármű ütközött Földeáknál

Négy jármű ütközött Földeáknál

2017. február 23., csütörtök
Négy jármű ütközött Földeáknál

Egy ember a roncsok közé szorult, a tűzoltók szabadították ki - közölte a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Egy holttestet találtak a tűzoltók abban a házban, amely szerdán reggel gyulladt ki Csongrádon. Egy tanyaépület egyik helyisége égett, a házból gomolygó füstre a szomszédok lettek figyelmesek. A riasztást követően a csongrádi egységek érkeztek a helyszínre és azonnal megkezdték az oltást. A mentés közben az egyik szobában egy ember holttestére bukkantak a tűzoltók. A tűz okának felderítésére tűzvizsgálat indult. Szerdán több helyen is lángolt az avar és a kiszáradt aljnövényzet Csongrád megyében. Délben Zákányszék és Röszke külterületére riasztották a tűzoltókat. A délutáni órákban Csongrádon, a Tópart utcában égett a nádas, bozótos terület, mintegy ötszáz négyzetméteren. Este pedig Gátér külterületén, valamint ismét Röszkén, a Dugonyi úton kellett oltaniuk a tűzoltóknak. Személyi sérülés egyik esetben sem történt. Négyes ütközés történt szerdán délelőtt Földeák közelében, a 4415-ös úton. Két mikrobusz és két személyautó rohant egymásba, az utasok közül egy ember a roncsok közé szorult. A hódmezővásárhelyi és a makói tűzoltók végezték el a műszaki mentést. Az egységek kiemelték a sérültet a roncsok közül, majd átadták a mentőszolgálat munkatársainak. Szén-monoxid-mérgezés történt szerdán este Hódmezővásárhelyen, a Petőfi utcában. A város hivatásos egységei érkeztek a helyszínre. A szén-monoxid jelenlétét a tűzoltók műszerei is kimutatták a családi ház helyiségeiben. A sérültet a mérgezés enyhébb tüneteivel szállították kórházba.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.