Sport

Labdarúgás: döntetlent játszott a Mórahalom a Méhkerék ellen

Labdarúgás: döntetlent játszott a Mórahalom a Méhkerék ellen

2017. február 1., szerda
Labdarúgás: döntetlent játszott a Mórahalom a Méhkerék ellen
foci_labdarugas_labda_jatek_kf

Felkészülési mérkőzésen 2-2-s döntetlent játszott a Mórahalom VSE a Méhkerék ellen, a homokhátiak góljait Magyar György és Dalibor Crkvenjakov szerezte.

A Bácska-Topolya elleni vereség után ismét a felkészülés jegyében lépett pályára a Mórahalom, amelyhez ezúttal a szintén NB III-as Méhkerék csapata látogatott. Az utolsó percekig úgy tűnt, hogy a homokhátiak meg tudják nyerni a találkozót, Magyar György és Dalibor Crkvenjakov is kapuba talált, ám a végén sikerült egyenlítenie a Békés megyei együttesnek.

Felkészülési mérkőzés

Mórahalom – Méhkerék 2-2 (1-0)

Mórahalom, műfű.

Mórahalom:

Halász – Bokányi, Lászik, Zsoldos, Fodor, Busa, Podonyi, Magyar, Pócs T., Várda, Crkvenjakov, Mészáros. Csere: Révész (kapus), Juhász, Pócs D.

Vezetőedző:

Vojnic-Zelic Sasa.

Gól:

Magyar, Crkvenjakov. Magyar György:

„Végig irányításunk alatt tartottuk a mérkőzést, jól mozgott a csapat, de sajnos a végén egy buta gólt kaptunk, így nem sikerült megnyerni a találkozót, de jó úton haladunk a felkészülésben és továbbra is azon dolgozunk, hogy a bajnoki rajtra megfelelő formába kerüljünk.”

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.