Sport

Kézilabda: legyőzte a Nyíregyházát az FKSE

Kézilabda: legyőzte a Nyíregyházát az FKSE

2017. február 26., vasárnap
Kézilabda: legyőzte a Nyíregyházát az FKSE
fksealgyo

Szoros mérkőzésen, öt góllal győzte le a Nyíregyházát Dankó Ervin csapata a férfi kézilabda NB I/B Keleti csoportjának rangadóján.

Nem várt könnyű mérkőzés az FKSE-Algyő csapatára, a közvetlen rivális Nyíregyháza érkezett ugyanis vendégségbe. A vendégek többször is vezettek az első félidőben, de ekkor sem esett össze a hazai alakulat, s a szünetre már egygólos előnnyel mehettek

Dankó Ervin

fiai. A fordulás után

Simon Bence

magára talált, így működött a

Vadkerti

, Simon,

Gazsó

tengely. Ezzel a sikerrel bebiztosította a második helyét az algyői gárda, immáron öt pont az előnye a nyírségiekkel szemben.

Férfi kézilabda NB I/B, Keleti csoport

ContiTech FKSE-Algyő - Nyíregyházi SN Kft 37-32 (16-15)

Algyő, 150 néző, vezette: Felhő, Öcsi.

FKSE-Algyő:

Kiss O.- Teimel, VADKERTI 5, Herbert 2, Simon 7, Ambrus 1, Velky5/3. Csere: Gera (kapus) GAZSÓ 7, BÉLECZKI 4, Raffai, Valaczkai 2, Kocsis 3/2, Tóth, Molnár 1, Horváczki.

Edző:

Dankó Ervin.

A vendégek legjobb lövői:

Varga 11, Kurbely 8.

Kiállítások:

8 ill. 12 perc

Hétméteresek:

6/5 ill. 3/3 Dankó Ervin:

"Vérbeli rangadó volt, amilyennek két dobogós csapat között lennie kell, igazi négy pontos találkozó. Az eddigi három helyett, most már öt pont az előnyünk Velük szemben. Nagyon nehezen adta meg magát a Nyíregyháza. Nagyon büszke vagyok a srácaimra, mert minden meccsen óriási tartásról tesznek tanúbizonyságot. Sokáig vezettek a vendégek, de egy percig nem kételkedtem abban, hogy behúzzuk a meccset, mivel nem esett szét a társaság."

A juniorok mérkőzésén

ContiTech FKSE-Algyő - Nyíregyházi SN Kft 25-29 (11-10)

Algyő, vezette: Sándor, Szabó.

FKSE:

Dani, Stavri (kapusok), Kocsárdi 6/2, Szőnyi 5/2, Ducza 4, Varga D. 4, Petrás 2, Szécsi 2, Teimel 2, Kollár, Kovács, Laczi, Tóth.

Edző:

Prislinger Tibor.

Kiállítások:

12 ill. 6 perc

Hétméterek:

5/4 ill. 2/2

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.