Sport

Kézilabda: a Lenovo Magyarország a MOL-Pick Szeged férfi kézilabdacsapat arany fokozatú támogatója lett

Kézilabda: a Lenovo Magyarország a MOL-Pick Szeged férfi kézilabdacsapat arany fokozatú támogatója lett

2017. február 22., szerda
Kézilabda: a Lenovo Magyarország a MOL-Pick Szeged férfi kézilabdacsapat arany fokozatú támogatója lett
szamitogep_laptop_internet_web

A Lenovo a mai napon bejelentette, hogy 2017-től arany fokozatú partnerként támogatja Magyarország egyik legsikeresebb csapatát, a MOL-Pick Szeged férfi kézilabdacsapatot. A világ vezető PC-gyártója számára mindig is kiemelt fontosságú volt a tehetségek segítése és támogatása, melynek bővítése érdekében most új területre evez a vállalat.

A Lenovo Magyarország tehetséggondozó és szponzorációs törekvései a múltban is jelentősek voltak, melynek keretében a Lenovo Motivátor Nagydíj a középiskolásokat és egyetemistákat segítette ötleteik megvalósításában, a Lenovo Divattervező Pályázat pedig a feltörekvő hazai tervezőknek biztosított bemutatkozási lehetőséget, míg a 2015-ben életre hívott Lenovo Y Kupa a nemzetközi piacra lépéséhez szükséges infrastruktúrát biztosította a nyertesek számára. A fiatal és feltörekvő tehetségek támogatása mellett a Lenovo, a most aláírt együttműködéssel kibővíti támogatói tevékenységét, melynek keretében 2017-től kiemelten támogatja a világszínvonalat képviselő MOL-Pick Szeged férfi kézilabdacsapatot. Amikor egy vállalat olyan új területet keres, amelyet támogathat, akkor elsősorban a közösen képviselt értékekre helyezi a hangsúlyt, amelyeket mind a cég, mind a támogatott szervezet hitelesen tud képviselni a munka során. Ilyen közös érték a Lenovo Magyarország és a MOL-Pick Szeged csapatának számára a legjobb teljesítményre való törekvés, mely a Lenovo esetében ez a Magyarországon gyártott csúcsminőségű Lenovo termékeket jelenti, míg a MOL-Pick Szeged kézilabda csapat számára a kiegyensúlyozott teljesítményt, és a sikerre való törekvést. „A világ és Magyarország első számú PC-gyártójaként vállalatunk aktív támogatói tevékenységet folytat hazai szinten is, melynek fókuszában a pályakezdő fiatalok és tehetségek támogatása áll. Örömmel tölt el, hogy a most létrejött együttműködéssel egy teljesen új irányt veszünk, melynek keretében a világszínvonalat képviselő MOL-Pick Szeged kézilabdacsapatot támogathatjuk. Bízom benne, hogy támogatásunkkal hozzájárulhatunk egy profi csapat sikereihez, és mindemellett közösen öregbíthetjük hazánk hírnevét,” – mondta el az együttműködésről

Lukács Anita

, a Lenovo Magyarország ügyvezető igazgatója az együttműködés kapcsán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.