Kultúra

Jubileumi könyvturnéra indul Benyák Zoltán és Bíró Szabolcs

Jubileumi könyvturnéra indul Benyák Zoltán és Bíró Szabolcs

2017. február 25., szombat
Jubileumi könyvturnéra indul Benyák Zoltán és Bíró Szabolcs

Jubileumi könyvturnéval ünnepli első kötete megjelenésének 10. évfordulóját Benyák Zoltán (Az idő bolondjai, A nagy illúzió) és Bíró Szabolcs (Non nobis Domine, Anjouk-sorozat) - közölte az Athenaeum Kiadó az MTI-vel.

A B10 című előadó- és dedikáló körút márciustól júliusig tart, ez idő alatt a szerzők tucatnál is több településre látogatnak el. A turné állomásai közt szerepel Budapest, Debrecen, Miskolc, Kecskemét, Békéscsaba, Nagykanizsa, Pécs, Bonyhád, Visegrád, Eger és Rozsnyó is. A sorozat március 3-án veszi kezdetét Győrben, a Kisfaludy Károly Könyvtárban, majd másnap, március 4-én a felvidéki Somorján található Mozi klubban folytatódik. A moderátor Póda Erzsébet író, újságíró lesz. A két regényíró a teljes könyvturnét részletesen dokumentálja, írásban és videoblog formájában egyaránt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.