Bulvár

Elvis Presley papírból az Algyői Könyvtárban + FOTÓK

Elvis Presley papírból az Algyői Könyvtárban + FOTÓK

2017. február 1., szerda
Elvis Presley papírból az Algyői Könyvtárban + FOTÓK
papirvarazs_algyo11_gs

Kedves virágos és állatos alkotások, valamint lenyűgöző könyvszobrok vendégeskednek az Algyői Könyvtárban egészen február 3-áig. Farkas Ildikó papírművész elképesztő papírcsodái mindenkit elvarázsolnak.

Huszonöt munkáját vitte a kiállításra Farkas Ildikó papírművész, melyek között az egyszerűbb origami technikával készült hattyú, bagoly, flamingó, valamint gyöngyfűzéssel készült gyöngyfa mellett lélegzetelállító könyvszobrok is helyet kaptak. A könyvszobrászat tulajdonképpen azt jelenti, hogy egy könyv lapjait behajtva valamilyen állatot, esetleg portrét formáznak, az algyői papírművész Elvis Presley- és Michael Jackson-portrékat készített a kiállításra. A papírcsodák egészen február 3-áig várják az érdeklődőket az Algyői Könyvtárban, megtekintésük ingyenes.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.