Kultúra

Dollárpapa közönségtalálkozó és mesés előadás a Somogyiban

Dollárpapa közönségtalálkozó és mesés előadás a Somogyiban

2017. február 20., hétfő
Dollárpapa közönségtalálkozó és mesés előadás a Somogyiban
somogyi_konyvtar01kf

Három kiemelt programmal várja a Somogyi-könyvtár az érdeklődőket február utolsó teljes hetében.

Február 22-én, szerdán délelőtt 10 órától "Testvérharcról" címmel kezdődik beszégetés a Somogyi-könyvtár Északvárosi fiókkönyvtárában. A Szülőnek lenni klub programjában

Csikósné Monostori Erzsébet

fejlesztőpedagógus, nevelési tanácsadó várja az érdeklődők kérdéseit. Szintén szerdán, délután fél öttől Gábor Andor Dollárpapa című komédiájának főszereplőit és rendezőjét látja vendégül a Somogyi könyvtár a darab márciusi bemutatója kapcsán. A közönségtalálkozót a Dóm téri bibliotéka első emeleti folyóiratolvasó-termében rendezik. A beszélgetésen részt vesznek Horváth Péter rendező, valamint Szilágyi Annamária, Rácz Tibor és Rédei Roland, a Szegedi Nemzeti Színház művészei. A beszélgetést Gortva Tamás, a Radnóti Miklós gimnázium tanára vezeti. Február 24-én, pénteken délután fél öttől A tücsök és az egérke lakodalma című mesét hallgathatják meg a gyerekek a Somogyi-könyvtár Odesszai fiókkönyvtárában. A Mesetarisznya programján játékos foglalkozás is társul az előadáshoz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.