Közélet

Az LMP vezetői Botka Lászlóval találkoztak

Az LMP vezetői Botka Lászlóval találkoztak

2017. február 22., szerda
Az LMP vezetői Botka Lászlóval találkoztak
botka_beszamol012kf

Az MSZP kérésére az LMP vezetői szerdán megbeszélést folytattak Botka Lászlóval, a szocialista párt elnöksége által támogatott miniszterelnök-jelölttel - közölte az LMP az MTI-vel.

Megerősítették: az LMP önállóan készül a 2018-as választásra és mind a 106 választókerületben saját jelöltet állít. Ezt a megbeszélésen az MSZP számára is egyértelművé tették - áll a közleményben. A párt tudatta,

Szél Bernadett

és

Hadházy Ákos

társelnökök, valamint

Ungár Péter

elnökségi tag a találkozón megerősítette, hogy konkrét szakpolitikai javaslatok mentén továbbra is leülnek tárgyalni akár a szocialistákkal, akár bármely más párttal. Az LMP a megbeszélésen az ügynöktörvény, a dolgozói szegénység, illetve a munkaerőhiány felszámolására vonatkozó javaslatcsomag és a párt antikorrupciós programjának támogatására kérte a szocialistákat. "Erős LMP nélkül nincs kormányváltás és hiszünk abban, hogy 2018-ban a kormány leváltható" - írták.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.