Bulvár

Személyautó borult fel Makónál, kazán égett Zsombón

Személyautó borult fel Makónál, kazán égett Zsombón

2017. január 30., hétfő
Személyautó borult fel Makónál, kazán égett Zsombón

Műszaki mentésekhez és tűzesetekhez riasztották a tűzoltókat a hétvégén - közölte a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Lesodródott az úttestről egy személyautó pénteken délután Makó határában, a 43-as úton. A műszaki mentéshez a makói tűzoltókat riasztották. Az egység áramtalanította, majd kerekeire állította a felborult járművet. A balesetben két ember könnyű sérüléseket szenvedett. A mentőszolgálat kérte a tűzoltók segítségét pénteken este. Egy idős ember elesett a saját lakásában, sérülései miatt nem tudott ajtót nyitni a mentőszolgálat szakembereinek. A tűzoltók kéziszerszámok segítségével nyitotta ki a nyílászárót, majd átadta a helyszínt az egészségügyi személyzetnek. Egy vegyes tüzelésű kazán szigetelése égett szombaton délután Zsombó egyik családi házában. A szegedi tűzoltók rövid idő alatt a helyszínre értek, egy vízsugárral fékezték meg a lángokat. Személyi sérülés nem történt, lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség. Egy gázüzemű személyautó égett vasárnap reggel Szegeden, a Budai Nagy Antal utcában. A város hivatásos egysége egy vízsugárral fojtotta el a lángokat, amelyek nem érték el az utasteret. A tűzesetben senki sem sérült meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.