Bulvár

Őrölt borssal próbálta álcázni a kábítószert

Őrölt borssal próbálta álcázni a kábítószert

2017. január 10., kedd
Őrölt borssal próbálta álcázni a kábítószert
marihuana_cannabis_kannabisz_kender

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei több mint 8 kg marihuána gyanús anyagot találtak egy személygépjárműben Röszkén. A kábítószergyanús anyagot, valamint a sofőrt feljelentéssel átadták a rendőrség munkatársainak.

A pénzügyőrök egy macedón Alfa Romeo GT típusú személygépjárművet és annak macedón sofőrét ellenőrizték Röszkén. A férfi elmondta, hogy bejelentenivaló árut nem visz magával, csupán látogatóba utazik Bécsbe. A NAV munkatársai a nyilatkozatot elfogadták, azonban kockázatelemzés alapján szigorított vizsgálatot végeztek. A jármű hátsó ülése alatti padlólemezen házilag végzett átalakítás nyomai látszódtak. A padlólemez megbontása után a rejtekhelyről összesen 17 csomagban, több mint 8 kg növényi származék került elő, amelyet a megtévesztés érdekében őrölt borssal szórtak be. Az elrejtett anyag, a cannabis tesztre pozitívan reagált. A pénzügyőrök a megközelítőleg 20 millió forint feketepiaci értékű kábítószergyanús anyagot, valamint a járművet vezető férfit feljelentéssel átadták a rendőrség munkatársainak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.