Bulvár

Mesekönyvért Osztálykirándulást adnak a Mesedoktorok

Mesekönyvért Osztálykirándulást adnak a Mesedoktorok

2017. január 30., hétfő
Mesekönyvért Osztálykirándulást adnak a Mesedoktorok
2017-mesedoktorok-mesekonyvgyujtes

Kórházak, gyermekosztályok mesekönyvállományának bővítése céljából óvodai csoportok, általános iskolai osztályok, középiskolás csapatok részvételével a Mátrix Közhasznú Alapítvány által működtetett Mesedoktorok mesekönyv gyűjtő akciót szervez.

Most jótékony célra át lehet adni a már nem használt, de még jó állapotban lévő mesekönyveket. A legtöbb könyvet összegyűjtő általános iskolás csapat a 2016/2017-es év végi osztálykirándulását 300.000. Ft értékben az alapítvány fizeti, a legtöbb könyvet összegyűjtő óvodai csoport és középiskolás csapat minimum 60.000 - 60.000 Ft értékű díjazásban részesül. Az összegyűjtött könyvek gyermekkórházakba kerülnek, ahol beteg gyerekek gyógyítását a résztvevőkkel így közösen segítjük elő! A

www.mesedoktor.hu

oldalon az óvodák – iskolák részére minden információ megtalálható. Magánszemélyek és cégek mesekönyv felajánlását is örömmel fogadják a szervezők. A könyvgyűjtés a kórházak és a beteg gyerekek támogatása mellett közösségépítő erejű is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.