Sport

Labdarúgás: négygólos vereséget szenvedett a foghíjas Mórahalom

Labdarúgás: négygólos vereséget szenvedett a foghíjas Mórahalom

2017. január 28., szombat
Labdarúgás: négygólos vereséget szenvedett a foghíjas Mórahalom
labda_labdarugas_foci_gs

A vajdasági Topolya csapata 4-0-s győzelmet aratott Mórahalmon a meglehetősen foghíjas hazaiak ellen.

Többen is betegséggel küzdöttek a héten a Mórahalomnál, így a Topolya elleni mérkőzésre csak egy szűk kerettel tudott pályára lépni a hazai gárda. A vendég csapat sokkal frissebben és energikusabban futballozott, ennek megfelelően már az első félidőre kétgólos előnnyel vonulhattak a felek. A második játékrész is hasonló forgatókönyv szerint zajlott, a vendégek jabb két góllal terhelték a mórahalmi kaput, így alakult ki a 4-0-s topolyai győzelem. A sok hiányzó mellett ugyanakkor azt is meg kell jegyezni, hogy a felkészülés kellős közepén tart a homokháti gárda, nagy terhelést kapnak az edzéseken a játékosok, így talán némileg érthető a fásult futball. A Mórahalom legközelebb szerdán lép pályára, akkor a Tiszaszigetet látja vendégül a homokháti gárda szintén felkészülési mérkőzésen.

Felkészülési mérkőzés

Mórahalom VSE - Bácska Topolya 0-4 (0-2)

Magyar György:

"Meglehetősen sokan küzdenek sérüléssel, vagy betegséggel a csapatnál, így 6-8 emberrel ma abszolút nem számolhattunk. Ennek ellenére a vendég csapat sokkal frissebben és agresszívabban futballozott, ami nekünk a felkészülés szempontjából nagyon jól jött, hiszen láthattuk, hogy mit tudunk kezdeni egy ilyen ellenféllel szemben. Van még időnk a bajnoki rajtig, addigra szeretnénk formába lendülni, hogy kiharcolhassuk a bentmaradást."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.