Sport

Labdarúgás: minimális különbségű vereséget szenvedett a HFC Tiszakécskén

Labdarúgás: minimális különbségű vereséget szenvedett a HFC Tiszakécskén

2017. január 28., szombat
Labdarúgás: minimális különbségű vereséget szenvedett a HFC Tiszakécskén
foci_labdarugas_labda_jatek_kf

Ezúttal is vesztesen hagyta el a pályát a Hódmezővásárhelyi FC, amely a Tiszakécske otthonában szenvedett 1-0-s vereséget.

Nem sok babér termett eddig a HFC-nek a felkészülés során: szerdán a Kecskemét ellen szenvedtek 4-0-ás vereséget, előtte pedig a SZEOL és a Békéscsaba is le tudta győzni

Major László

együttesét. A csapat legnagyobb problémája a gólszerzés, legalábbis annak hiánya, de a vezetőedző szerint a bajnoki rajtra kell tökéletes formába lendülnie a csapatnak. Szombaton Tiszakécskén vendégszerepelt a HFC és a találkozó egyik érdekességét az szolgáltatta, hogy az őszt még Vásárhelyen töltő

Szabó Dávid

visszatért a TVSE-be. Ezúttal ő lehetett boldogabb a lefújás után, hiszen a hazaiak 1-0-ra verték az ismét gól nélkül maradó vásárhelyieket, akiknek továbbra sem megy a felkészülési időszakban.

Felkészülési mérkőzés

Duna Aszfalt TVSE – Hódmezővásárhelyi FC 1-0

Major László:

„Nagyon küzdelmes mérkőzésen vagyunk túl, sokkal jobban nézett ki a csapat mint a hétközi, Kecskemét elleni találkozón. Természetesen ezek a vereségek nem esnek jól senkinek, de csináljuk tovább a dolgunkat, hiszen a legfontosabb továbbra is az, hogy a bajnoki rajtra felkészüljünk.”

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.