Sport

Labdarúgás: megkezdte az idei munkát a SZEOL

Labdarúgás: megkezdte az idei munkát a SZEOL

2017. január 5., csütörtök
Labdarúgás: megkezdte az idei munkát a SZEOL
szeol_felk

Csütörtökön délelőtt az első edzéssel elkezdődött a SZEOL SC téli felkészülése az NB II tavaszi szezonjára. A Cegléd elleni rajtig nyolc tesztmérkőzést játszanak Puskás Csabáék.

Immáron a

decemberben kinevezett

új vezetőedző,

Zoran Kuntic

irányításával elkezdődött a SZEOL SC téli felkészülése: csütörtökön délelőtt a Felső Tisza-parti stadion műfüves pályáján találkoztak idén először a kék-feketék. A SZEOL labdarúgói a folytatásban napi két edzéssel készülnek a másodosztály tavaszi idényére, a foglalkozások egy részét a Fit World fitneszteremben végzik a játékosok. Az NB II huszadik helyén telelő együttes a tavaszi rajtig a tervek szerint nyolc edzőmérkőzést játszik, az elsőre már jövő szombaton, január 14-én sor kerül, amikor Mórahalmon a szerb I. osztályú FK Spartak Suboticával találkoznak Grünvald Attiláék. A főpróbára február 12-én, egy héttel a Cegléd elleni első mérkőzést megelőzően kerül sor.

A SZEOL SC eddig ismert felkészülési programja:

január 14., szombat 13.00 SZEOL SC - FK Spartak Subotica (Mórahalom) január 18., szerda 11.00 Hódmezővásárhelyi FC - SZEOL SC január 25., szerda ??? Békéscsaba 1912 Előre - SZEOL SC (Telki) február 1., szerda 14.00 SZEOL SC - Szekszárd (Kiskundorozsma) február 12., vasárnap 13.00 SZEOL SC - FK Backa 1901

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.