Sport

Labdarúgás: hátrányból fordítva verte a Mórahalom a Makót

Labdarúgás: hátrányból fordítva verte a Mórahalom a Makót

2017. január 14., szombat
Labdarúgás: hátrányból fordítva verte a Mórahalom a Makót
foci_labdarugas_labda_jatek_kf

Ugyan kétszer is vezetett a megyeegy második helyén álló Makó az NB III-as Mórahalom ellen, a végén mégis a homokhátiak nyertek.

Mindkét együttes első idei edzőmérkőzését játszotta, a Mórahalomban pályára lépett a két próbajátékos,

Podonyi Norbert

és

Joao Polonio-Guerreiro

is. A hazaiak kezdték jobban a meccset a kissé havas, műfüves pályán, és

Gémes Bence

találatával meg is szerezték a vezetést: ezt még a szünet előtt

Dalibor Crkvenjakov

egalizálta. Mindkét csapat játékosai sokat csúszkáltak, nehezen alakult ki folyamatos játék. A fordulás után a megyeegy őszi gólkirálya ismét megvillant, és újból vezetéshez jutatta csapatát, azonban a Mórahalom nem adta fel, és innen tudott fordítani: előbb Podonyi Norbert találatával egalizált, majd a hajrában egy lesgyanús szituáció után

Busa Bence

megfordította, így meg is nyerte a meccset csapatának. A felkészülés a jövő héten folytatódik mindkét csapat számára: a hagymavárosiak szintén szombaton 11 órakor a romániai Nagylakkal játszanak hazai pályán, míg a Mórahalom január 21-én a SZEOL-lal játszik.

Felkészülési mérkőzésen

Makói FC - Mórahalom VSE 2-3 (1-1)

Gól: Gémes (2) ill. Crkvenjakov, Podonyi, Busa. Méhes Tibor:

"Nem nagyon látszódott az osztálykülönbség, a nehéz körülmények között lejátszott találkozó jól szolgálta a felkészülésünket."

Magyar György:

"Mindkét csapat játékát nehezítette a havas pálya, a második félidőben már jól mozogtunk. Arra jó volt ez a mai meccs, hogy a héten kapott impulzusokat felhasználjuk. Majdnem olyan volt a meccs, mint amikor a gyerekek lemennek a hóba focizni."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.