Sport

Kosárlabda: kiélezett találkozón szenvedett vereséget a Megyeri Tigerstől a Szedeák

Kosárlabda: kiélezett találkozón szenvedett vereséget a Megyeri Tigerstől a Szedeák

2017. január 29., vasárnap
Kosárlabda: kiélezett találkozón szenvedett vereséget a Megyeri Tigerstől a Szedeák
megyeri_tigers_szedeak37_gs

Nem sikerült győzelemmel zárni a EYBL szegedi hétvégéjét a Szedeáknak, Simándi Árpád csapata szoros mérkőzésen maradtak alul a Megyeri Tigers ellen a torna zárómérkőzésén.

A European Youth Basketball League szegedi állomásának utolsó mérkőzését rendezték meg vasárnap este, ahol a BC Megyeri Tigers volt a Szedeák ellenfele.

Simándi Árpád

csapata délután már lejátszott egy mérkőzést a lengyel Lodz ellen, ahol sima győzelmet arattak, de így is fáradtabban vághattak neki a találkozónak. Ennek ellenére fej-fej mellett haladtak a csapatok, az első negyedet hárommal a vendégek nyerték, a másodikat egy ponttal a Szedeák. A harmadik negyedben aztán ellépett a szegedi csapat ellenfelétől, 24-16-ra nyerték meg a játékrészt, így vezetéssel fordulhattak az utolsó negyedre, ám ez nem tántorította el a Tigerst, válaszul 16 pontot vertek a fáradtabb szegediekre az utolsó etapban, így végül 84-74-re nyerték meg a torna zárómeccsét.

EYBL, Szeged, 4. forduló

BC Megyeri Tigers – Szedeák 84-74 (22-19, 18-19, 16-24, 28-12)

Megyeri Tigers:

Omenaka 19, Carev 2, Kertész 11/6, Orgona 6, Kovacsics 16. Csere: Vukas 18/3, Erdei 8, Kincses -, Neorcic -, Micev 4, Tudja -.

Szedeák:

Varga 17, Mickic 16, Bjelic 9, Banda 2, Pinnyey 4. Csere: Gardi 2, Milovic 16, Polányi -, Cservák -, Balogh 8.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.