Sport

Kosárlabda: Budapesten játszik a Kosársuli

Kosárlabda: Budapesten játszik a Kosársuli

2017. január 27., péntek
Kosárlabda: Budapesten játszik a Kosársuli
kosarsuli52

A sereghajtó otthonában lép pályára a tabellát jobb gólkülönbségével már vezető Vásárhelyi Kosársuli. A MAFC elleni mérkőzésen tovább hizlalhatják a második Miskolccal szembeni előnyüket Utasi Gábor fiai. Erre minden esélyük megvan, mivel a fővárosiak eddig mindössze háromszor tudtak diadalmaskodni az idényben.

A budapestiek mérlege éppen fordítottja a Kosársuliénak, mivel három sikerük mellett épp tíz vereséget jegyeznek. Ez épp kapóra jöhet Vas Péteréknek, akikre már ráférne egy nyugodtabb mérkőzés, mivel az elmúlt heteik menetrendje akár vesszőfutásként is jellemezhető lenne. A MEAFC ellen hajszál híján nyertek, Tiszaújvárosban az utolsó percekben győztek, míg Nyíregyházán szintén komoly meccset vívtak a Hepp-kupában, minek vereség lett a vége, de a szokatlan szerkezetben pályára lépő Eger elleni csata sem volt igazán könnyűnek mondható. A Hódmezővásárhely célja továbbra is az, hogy bejusson a rájátszásba, amihez keleten az első négyben kell végezniük. Ehhez minden diadalra szükségük van. Vasárnap kötelező begyűjteniük a győzelmet Budapesten. Igaz, mint tudjuk sokszor a kötelező győzelmek megszerzése a legnehezebb. Ráadásul a fiatal játékosokból álló MAFC több szoros mérkőzésen majdnem meglepetést okozott, sőt a nemrég még az élbolyhoz tartozó, most ötödik Tiszaújvárost is két vállra fektette…

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.