Sport

Kosárlabda: a Péccsel játszik a kupadöntőben a Szedeák

Kosárlabda: a Péccsel játszik a kupadöntőben a Szedeák

2017. január 17., kedd
Kosárlabda: a Péccsel játszik a kupadöntőben a Szedeák
szedeak_falco65_gs

Kedden délelőtt a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségének székházában kisorsolták a Magyar Kupa nyolcas döntőjének párosítását: a Naturtex-SZTE-Szedeák a Pécset kapta ellenfélként.

A korábbi évekkel ellentétben ezúttal nem Budapesten, hanem Győrben rendezik meg a Zsíros Tibor Magyar Kupa nyolcas döntőjét, a Tüskecsarnok és a SYMA csarnok is foglalt volt a döntő időpontjára, így a Rába partján csapnak össze a csapatok a kupagyőzelemért. Kedden az MKOSZ székházában kisorsolták a párosításokat, a bejutott csapatokat egyikét sem emelték ki, így bármelyik két csapat összekerülhetett. A múlt héten, Kaposváron aratott győzelmével a helyét bebiztosító Naturtex-SZTE-Szedeák a Pécsi VSK-Pannonpower együttesét kapta, így a két csapat a január 26-i bajnokit követően február 16-án is találkozik egymással. A lebonyolítás szerint az első napon (február 16-án) lejátsszák a négy negyeddöntőt, majd másnap a két elődöntőt, míg szombaton a bronzért, valamint az aranyéremért csapnak össze az elődöntő vesztesei illetve győztesei.

A Magyar Kupa nyolcas döntőjének párosításai (február 16-18.)

Zalakerámia ZTE KK - Alba Fehérvár Falco KC Szombathely - Egis Körmend Naturtex-SZTE-Szedeák - Pécsi VSK-PANNONPOWER Szolnoki Olaj KK - Kaposvári KK

Elődöntők:

Zalakerámia ZTE KK/Alba Fehérvár - Falco KC Szombathely/Egis Körmend Naturtex-SZTE-Szedeák/Pécsi VSK-PANNONPOWER - Szolnoki Olaj KK/ Kaposvári KK

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.