Sport

Kézilabda: szombaton kikapott a Nexétől a MOL-Pick Szeged

Kézilabda: szombaton kikapott a Nexétől a MOL-Pick Szeged

2017. január 21., szombat
Kézilabda: szombaton kikapott a Nexétől a MOL-Pick Szeged
nexe_mol_pick_szeged

A pénteki sikert követően a szombati, Nexe elleni felkészülési mérkőzést elveszítette a MOL-Pick Szeged.

Szombaton már nem ment úgy a játék a MOL-Pick Szegednek, mint pénteken: a szűk kerettel dolgozó szegediek 13-13-as félidőt követően hét góllal, 31-24-re kaptak ki a horvát Nexétől, amely az első meccshez képest főleg támadásban javult fel szombatra. A Tisza-parti együttes legközelebbi edzőmeccsét pénteken, január 27-én vívja: a szerb Vojvodinát Makón fogadják Jonas Källmanék.

Felkészülési mérkőzésen:

Nexe-MOL-Pick Szeged 31-24 (13-13)

Korábban írtuk

Tulajdonképpen már az első félidőben eldöntötte az idei első felkészülési mérkőzését a MOL-Pick Szeged a tízcsapatos SEHA-liga hatodik helyén álló Nexe ellen: a Pick keretéből hiányoztak azok a játékosok, akik hazájuk válogatottjával a franciaországi világbajnokságon szerepelnek, így több kulcsember sem volt ott a szegedieknél - mindezek ellenére harminc perc után már nyolccal vezetett a Szeged, ezt az előnyt pedig sikerült megtartani a meccs végére is, így sima mérkőzésen, 29-21-re nyert a MOL-Pick Szeged, amely szombaton 12 órától ismét összecsap horvát ellenfelével.

Felkészülési mérkőzésen

Nexe-MOL-Pick Szeged 21-29 (9-17)

A szegedi gólszerzőik:

Obranovic 6, Pedro 5, Sostaric 5, Buntic 3, Sunajko 3, Skube 2, Källman 2, Árpási, Fekete, Benák.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.