Bulvár

Hetvenketten keresték az eltévedt Csongrád megyei párt a Pilisben szombat éjjel

Hetvenketten keresték az eltévedt Csongrád megyei párt a Pilisben szombat éjjel

2017. január 8., vasárnap
Hetvenketten keresték az eltévedt Csongrád megyei párt a Pilisben szombat éjjel
pilis_kereses

Dobogókő és Pilisszentkereszt között tévedt el a Csongrád megyei pár -18 fokos hidegben.

A központi segélyhívóra január 7-én késő délután telefonált egy nő, hogy párjával a Pilisben eltévedt - írja a police.hu. Csongrád megyéből érkeztek a területre, helyismerettel nem rendelkeztek. Elmondásuk szerint a Dobogókő és Pilisszentkereszt közötti erdős területen túráztak, azonban az útvonalról letértek. Tartózkodási helyükként a térkép és a túristajelzések alapján a Sikárosi-rétet határozták meg. A Komárom-Esztergom megyei és a Pest megyei rendőrök azonnal a helyszínre indultak és a társszerveket értesítették. A területre speciális mentőcsoportok, polgárőrök és a területet ismerő erdészek érkeztek.

Milus Gábor

rendőr ezredes, Komárom-Esztergom megyei rendészeti rendőrfőkapitány-helyettes 72 fő részére tartott eligazítást. A szakemberek részletes térképen határolták be a kirándulók lehetséges tartózkodási helyeit. A kutatócsoportok -18 fokos időben indultak útnak. Nem sokkal később a helyi vadászházba telefonált a korábban bejelentést tevő hölgy, hogy az erdőből kitaláltak és épségben visszajutottak a szálláshelyükre.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.