Közélet

Az 50 év felettieket mozgatták meg a Csongor téren + FOTÓK

Az 50 év felettieket mozgatták meg a Csongor téren + FOTÓK

2017. január 11., szerda
Az 50 év felettieket mozgatták meg a Csongor téren + FOTÓK
egeszsegnap16_gs

Soha nem késő elkezdeni! Ez lehet a legfontosabb üzenete a Csongor téri Közösségi Ház keddi egészségnapi programjának, ami az 50 felettiek számára ajánlott mozgásformákról szólt. A rendezvényt Kothencz János alapító nyitotta meg.

Kothencz János

portálunknak elmondta, hegy évvel ezelőtt azzal a céllal indították el az egészségnapi programsorozatot, hogy a Tarjánban élő idős emberek és a Játszóházba járó gyermekek szülei és nagyszülei, hiteles forrásból, egészségügyi szakemberektől, orvosoktól kapjanak hasznos tanácsokat. Az ilyen és az ehhez hasonló jellegű rendezvények és alkalmak lehetőséget adnak arra is, hogy a generációk egymással találkozzanak, hiszen gyakran elkísérik az idős családtagokat a programokra az unokák is. Szintén ezt a célt szolgálják azok az ingyenes angolórák is, amiket szerdánként tartanak itt a Csongor téri Közösségi Házban. A keddi egészségnapra nagyon sokan érkeztek, nemcsak Tarjánból, hanem a város több pontjáról is, hiszen olyan neves előadók tartottak előadást, mint

Mikulán Rita

egyetemi adjunktus és

Hézsőné Böröcz Andrea

testnevelő, az Egyetemi Sportközpont vezetője. Az előadást tornabemutató is követte, ahonnan a vendégek elégedetten távoztak. A Csongor téri Közösségi Ház programjaira ezután is szeretettel várnak minden érdeklődőt!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.