Közélet

A veronai buszbaleset áldozataira emlékeztek a dómban + FOTÓK

A veronai buszbaleset áldozataira emlékeztek a dómban + FOTÓK

2017. január 23., hétfő
A veronai buszbaleset áldozataira emlékeztek a dómban + FOTÓK
szentmise_a_veronai_buszbaleset_aldozataiert23_gs

A péntek éjjel történt olaszországi buszbalesetben életüket vesztett fiatalokért tartottak szentmisét a szegedi dómban vasárnap este. A Kiss-Rigó László püspök által celebrált misét követően a résztvevők átvonultak a Magyar Pieta szoborhoz, ahol mécsest gyújtottak az áldozatok emlékére.

Péntek éjjel az olaszországi Verona közelében

balesetet szenvedett

egy magyar fiatalokat szállító busz, tizenhatan meghaltak, huszonhatan megsérültek. A buszon a budapesti Szinyei Merse Pál Gimnázium tanulói, volt diákok, tanárok és egyikük családja utazott. "Tudjuk, hogy minden tragédia sebet ejt az emberen, de egy ilyen baleset az egész magyar közösség és ifjúság életeben is nyomot hagy. Az első szó legyen az imádságé, a lelki támogatásé. Hisszük, hogy az imádságból erőt meríthetünk. Imáinkkal szeretnénk támogatni azokat a családokat, akik most nagyon nehéz napok elé néznek. Imádkozunk azokért is, akik súlyosan vagy könnyebben sérültek meg" - közölték a szervezők.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.