Bulvár

Vádat emelt az ügyészség a bolti rablóval szemben

Vádat emelt az ügyészség a bolti rablóval szemben

2016. december 23., péntek
Vádat emelt az ügyészség a bolti rablóval szemben

A Szegedi Járási és Nyomozó Ügyészség vádat emelt azzal a szegedi férfival szemben, aki november 19-én három szegedi boltban próbált pénzhez és dohánytermékhez jutni úgy, hogy késsel fenyegette meg az eladókat.

A vádirat szerint az elkövető november 19-én, a kora délutáni órákban, egy szegedi boltban az eladótól a bevételt követelte, miközben a kabátjából egy tizenhét centiméteres kést vett elő. A boltba érkező vevő kilökdöste a vádlottat az üzletből. A vádlott a pulton hagyott 60,- Ft-ot vette magához. A vádlott tíz perccel később egy másik boltba ment be, ahol hasonlóan felszólította az eladót, hogy adja át a bevételt, a kést pedig elővette a kabátjából. Az üzletben lévő vevő kitolta a vádlottat az üzletből, a vádlott a boltból nem tulajdonított el semmit. A vádlott öt perc múlva egy harmadik boltba tért be, ahol a kést maga előtt tartva felszólította az eladót előbb a bevétel, majd dohánytermék átadására. Az eladó a vádlott részére három csomag, mintegy 11.000 Ft értékű, bontatlan dohányt adott át. A Szegedi Járási és Nyomozó Ügyészség az előzetes letartóztatásban lévő férfit három rendbeli, felfegyverkezve elkövetett rablás bűntettével vádolja. A vádlott bűnösségének kérdésében a Szegedi Járásbíróság fog dönteni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.