Bulvár

Pénztárcát lopott két szegedi férfi, a rendőrök hamar megtalálták őket

Pénztárcát lopott két szegedi férfi, a rendőrök hamar megtalálták őket

2016. december 3., szombat
Pénztárcát lopott két szegedi férfi, a rendőrök hamar megtalálták őket
kekfeny_rendorseg_szirena

Alkalmi ismerősétől lopta el pénztárcáját két szegedi férfi. A rendőrök a cselekmény elkövetése után pár percen belül megtalálták őket - írja a police.hu.

A két férfi egy szegedi vendéglátóhelyen italozott a sértettel december 1-én éjszaka. Miután a sértett haza indult, alkalmi ismerősei vele tartottak. Egy ideig együtt mentek, azonban az egyik sarokhoz érve, egyikük kikapta a pénztárcát a sértett kezéből, majd mindkettek elfutottak. A károsult egy szolgálatellátás során éppen odaérkező járőrpárostól kért segítséget. A rendőrök azonnal keresni kezdték az elkövetőket a környező utcákban, és néhány perccel később fel is figyeltek két férfira, akiket igazoltattak. Ruházatukból előkerült a sértett tárcája, benne személyes irataival, és pénzével együtt. A szegedi rendőrök a két férfit előállították és gyanúsítottként hallgatták ki. Ellenük lopás bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.