Közélet

Mikulás érkezik Szegedre a Dóm térre

Mikulás érkezik Szegedre a Dóm térre

2016. december 4., vasárnap
Mikulás érkezik Szegedre a Dóm térre
matrixmikulas

Ezer Mikulás-csomagot hoz puttonyában a jótékonysági Mikulás vasárnap délután Szegeden.

Sok kisgyermek számára nem jut az adventi ünnepek idején segítség nélkül ajándék. A Mátrix Közhasznú Alapítvány és a Karitáció Alapítvány és az Angyali.hu 2016-ban ezer rászoruló gyermeket ajándékoz meg Mikulás csomaggal. A tonnányi finomsággal érkező nagyszakállút és krampuszait tucatnyi önkéntes segíti. Az ajándékosztásra 2016. december 4-én, vasárnap délután egy órakor kerül sor a Dóm téri Mesekastélyban.

Rácz Anett

, a Mátrix Közhasznú Alapítvány vezetője a szegénység visszaszorítása kapcsán fontosnak tartja a közösség megoldó erejét, a példamutatást, az élményteremtést. A szervezet idén is tízezernél több adományt oszt szét nehéz sorsú emberek számára. Az adományozói tevékenység mellett az alapítvány összefogással segíti a társadalmi és szociális problémák megoldását, melyben a lakosság segítségére is számít a jótékonysági szervezet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.