Sport

Kosárlabda: visszavágna a Debrecennek a Kosársuli

Kosárlabda: visszavágna a Debrecennek a Kosársuli

2016. december 8., csütörtök
Kosárlabda: visszavágna a Debrecennek a Kosársuli
kosarsuli23

Igazi rangadón, a Debrecen ellen lép pályára szombaton a Vásárhelyi Kosársuli a Hódtói Sportcsarnokban.

A bajnokságban jelenleg második helyen álló kék-sárgáknak van mit törleszteniük, mivel eddigi két vereségük közül az egyiket éppen mostani ellenfelük otthonában szenvedték el. A Hepp-kupa mérkőzés tétje pedig nem kisebb, mint hogy ki juthat majd a legjobb nyolc közé a sorozatban.

Utasi Gábor

együttese legutóbb Nagykőrösön lépett pályára, és meglepetésre a szezonban eddig vitézkedő újoncok meglepték őket. A vereség után jót tenne a gárda önbizalmának, ha vissza tudnának vágni a cívisvárosiaknak. Az egy héttel ezelőtti kudarc egyik oka az volt, hogy

Momir Genal

sérülése és

Nemes Péter

eltiltása miatt még alacsonyabb volt az egyébként sem magas szerkezetű csapat kerete. Jó hír viszont, hogy várhatóan mindkét kosaras ott lehet majd a szombat esti derbin. A DEAC nem a legjobb előjelekkel várja az összecsapást. Ferenczi Tamás fiai a legutóbbi két fordulóban vesztesen hagyta el a parkettet. Előbb a Tiszaújváros, majd az Eger tréfálta meg őket. Ráadásul ebben az idényben nem muzsikálnak valami fényesen, annak ellenére állnak 4-4-gyel a hetedik helyen, hogy igencsak jó játékos állománnyal rendelkeznek. Ettől függetlenül nem szabad lebecsülni őket, mivel a Kosársuli mellett a Nagykőröst, az Óbudai Kaszásokat és a Nyíregyházát is két vállra fektették. Az izgalmasnak ígérkező ütközet december 10-én szombaton, 18 órakor kezdődik a Hódtói Sportcsarnokban, ahová a belépés az MMBF Földgáztároló Zrt-nek köszönhetően ezúttal is ingyenes lesz!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.