Sport

Kosárlabda: az újonchoz látogat a Kosársuli

Kosárlabda: az újonchoz látogat a Kosársuli

2016. december 1., csütörtök
Kosárlabda: az újonchoz látogat a Kosársuli
kosarsuli5

Nagykőrösre, a 2016/2017-es bajnokság újoncához látogat szombaton a Vásárhelyi Kosársuli. A hetedik helyen tanyázó házigazdák 4-4-es mutatóval büszkélkedhetnek, és hazai pályán igencsak harapósak tudnak lenni. A jelenleg második kék-sárgák így ismét küzdelmes összecsapásra számíthatnak.

A Pest megyeiek otthon eddig csak a náluk acélosabbnak tűnű, igaz őket csak egy hellyel megelőző Debrecentől kaptak ki még az első fordulóban. Azóta viszont az Eger, az Óbudai Kaszások és a MAFC II sem tudta legyűrni őket otthonukban, idegenben pedig a Békés orra alá törtek borsot. A korábban Szegeden is megforduló

Tóth Viktor

jelentheti a legnagyobb veszélyt, aki a pontlista harmadikjaként több mint 19 pontot átlagol meccsenként, mellé a szegedi

Molnár Miklós

és

Mácsai Károly

zárkózhat fel. A mérkőzés esélyese a Kosársuli. A vásárhelyiek pazarul kezdték a szezont, eddig csak a debreceniek babráltak ki velük, és csak a gólarány miatt szorultak a MEAFC mögé, a dobogó második fokára. A kiírásban eddig legtöbb pontot produkáló Csongrád megyei gárda hétvégi sikeressége azon múlhat, hogy sikerül-e hatékonyan támadniuk. Ha ez összejön, és az utolsó percekig kitartanak, mint ahogy legutóbb a Kaszások ellen is, akkor meglehet a kilencedik győzelem, ami nagy lökést jelentene az 5-3-mal álló üldözőktől való elszakadáshoz. A Vásárhelyi Kosársuli legközelebb december 10-én szombaton lép pályára a Hódtói Sportcsarnokban. Vas Péterék a DEAC ellen küzdenek meg a Hepp-kupában a nyolc közé jutásért. A mérkőzésre az MMBF Földgáztároló Zrt-nek köszönhetően a belépés ingyenes lesz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.