Sport

Konzollal és játékkal lett gazdagabb kollégánk a Tippek csatája döntője után

Konzollal és játékkal lett gazdagabb kollégánk a Tippek csatája döntője után

2016. december 22., csütörtök
Konzollal és játékkal lett gazdagabb kollégánk a Tippek csatája döntője után
tippek_csataja

Foghatnánk Fortunára, vagy a csütörtök estére, de sajnos a helyzeten ez sem változtat: a SZEGEDma.hu munkatársa, Dorogi László nem tudta megnyerni a Tippek Csatája 2 fináléját a Sport TV Trash Talk című élő műsorában, ám így sem jön haza üres kézzel - mindezekkel együtt is gratulálunk sikeréhez!

Izgatottan vártuk a csütörtök estét, a Tippek Csatája 2 döntőjét, hiszen munkatársunk,

Dorogi László

, mint a legjobb Bika vehetett részt a Sport TV Trash Talk című műsorának élő adásában: a játék utolsó állomásán a csütörtök esti adásban dőlt el, hogy ki utazhat az Egyesült Államokba egy hétre, egy Pro Bowl és egy NBA meccslátogatással egybekötött álomútra, ehhez kollégánknak a legjobban szereplő Bikát kellett legyőznie a párbaj során. A döntésről 15 kérdés volt hivatott dönteni, méghozzá úgy, hogy a korábbi NBA-játékos, a Sport TV szakértője,

Dávid Kornél

mondott "random" számokat 1-15-ig, megjelölve ezzel a tizenöt kérdés valamelyikét, amely sportáganként (NBA, NFL és NHL) öt-öt kérdésből állt. Mindkét játékos tippelhetett szabadon, a pontot pedig az kapta, aki közelebb állt a helyes válaszhoz - amennyiben döntetlen, úgy egyik játékos sem kapott pontot, a győzelemhez pedig öt pontra volt szükség. Sajnos Laci hamar kétpontos hátrányba került, miután ellenfele közelebb járt ahhoz is, hogy a Golden State Warriors két sztárja, Stephen Curry és Klay Thompson hány triplát dobott összesen a tavalyi szezonban - bár kevésen múlott, de ezt is a Bikák versenyzője vitte. Még árnyaltabb lett a helyzet, amikor Alexander Ovechkin korábbi gólkirályságát, pontosabban annak számát kellett telibe trafálni - a meglepően alacsony számhoz sajnos megint a Bikák jelöltje állt közelebb. Egy NHL-es kérdés következett negyediknek: a leggyorsabb mesterhármasnál sikerült szépítenie Lacinak. Mi több, az ötödik kérdésnél már szinte eltűnt a különbség, Brett Favre folyamatosan, kezdőként, 1992 és 2010 között lejátszott meccs számát azonban Laci tudta jobban, így feljött 3-2-re. Steve Nash összesen 3384 büntetőt dobhatott NBA-karrierje során - itt viszont messzebb járt az igazságtól tippjével kollégánk, így a rivális egyetlen pontnyira került a fődíjtól. Túlzás lenne mindenről döntő kérdésnek beállítani a következőt, azonban pont egy NFL-es kérdés pecsételte meg Laci sorsát: a hozzá legközelebb álló sportágra vonatkozó kérdés úgy szólt, hogy a 2015-ös szezonban a támadócsapatok által vezetett játékok hány százaléka végződött labdaeladással, azaz fumble-el vagy interception-nel: ebben is jobban tippelt Éliás András, a Bikák győztese, aki így begyűjtötte ötödik pontját, ezzel megszerezte a két főre, Amerikába szóló egyhetes utazást - persze Laci sem tér haza üres kézzel, hiszen egy XBOX konzollal, valamint NBA, NFL és NHL játékkal, valamint sportos utalvánnyal lett gazdagabb. Amerika egészen közel került Lacihoz, azonban csütörtök este nem sikerült elé is érnie a tengeren túlra: mindezzel együtt is hatalmas gratulációnkat fejezzük ki ezúton is szereplését illetően, hiszen odakerülni sem volt könnyű - egy élő adásban pedig senkinek sem könnyű jól teljesítenie.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.