Sport

Kézilabda: izgalmas döntetlen a szerbekkel + FOTÓK

Kézilabda: izgalmas döntetlen a szerbekkel + FOTÓK

2016. december 21., szerda
Kézilabda: izgalmas döntetlen a szerbekkel + FOTÓK
magyarorszag_szerbia_kezilabda26_gs

Kedden felkészülési mérkőzésen lépett pályára a magyar ifjúsági kézilabda-válogatott Algyőn: a Szerbia elleni páros találkozó első felvonásán ugyan volt esélye a győzelemre a mieinknek, de végül döntetlennel zárult a meccs.

Az első percektől fogva kiegyenlített találkozón felváltva vezettek a csapatok: végül az első felvonás utolsó perceit a déli szomszédaink bírták jobban, és kétgólos előnyre tettek szert a szünetre. A második félidőben a magyar kapuban már a MOL-Pick Szeged kapusa, Nagy Martin állt, aki több védéssel segítette csapatát: hét perc elteltével el is tüntette a különbséget Imre Vilmos együttese, és többször kétgólos előnyre is tett szert, de a szerbeknek mindig akadt egy-egy válaszuk. Ikszről futhattak neki a csapatok a véghajrának is: az utolsó percben Szerbia 25-25-nél emberelőnyben támadhatott, de nem tudták befejezni támadásukat - majd időt kért a magyar válogatott is, amelynek szűk fél perce maradt arra, hogy gólt szerezzen, amivel meg is nyerné a meccset, ám végül ez sem sikerült, így maradt a döntetlen. A két csapat szerdán újból találkozik egymással.

Portálunkon hamarosan interjút olvashatnak a csapat két szegedi játékosával, Nagy Martinnal és Mitrik Lászlóval!

Felkészülési mérkőzésen

Magyarország - Szerbia 25-25 (12-14)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.