Közélet

Karácsonyi ajándékokat vitt a CSMKIK Női Vezetői Klubja

Karácsonyi ajándékokat vitt a CSMKIK Női Vezetői Klubja

2016. december 16., péntek
Karácsonyi ajándékokat vitt a CSMKIK Női Vezetői Klubja
DSC_0281

Saját kezűleg készítettek díszeket a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Női Vezetői Klubjának tagjai a december 14-i, idei utolsó találkozójukon.

A szebbnél szebb díszeket, valamint a klub és a kamara dolgozói által összegyűjtött adományokat a több mint hatvan, önmagukat ellátni képtelen, halmozottan hátrányos gyermekkel foglalkozó szegedi Bakay Nándor utcai Gemma Szociális Szolgáltató Központ és Fejlesztő Iskolába juttatták el pénteken. Az ajándékok kiválasztása során idén a gyermekek kívánságait is figyelembe vették, így a kézzel készített tárgyak és a hasznos, fejlesztő eszközök és játékok mellett hangszerek, könyvek és színezők, mesefilmek, valamint társasjátékok is kerültek az adományok közé. A Gemma Központ gondozottjai megható műsorral és saját maguk által készített karácsonyi díszekkel köszönték meg az ajándékokat.

Novákné Halász Anna

, a klub vezetője elmondta: habár egész évben fontos, hogy az emberek törődjenek egymással, az ünnepek közeledtével ez mégis hangsúlyosabb szerepet kap. A Női Vezetők Klubjának tagjai idén is igyekeztek olyan intézménybe juttatni a felajánlásokat, amely halmozottan hátrányos fiatalokat lát el. Reméljük, hogy sikerült segítenünk a sok nehézséggel szembenéző Gemma Központ munkáját.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.